Csaba Szaló: Paměť míst. Kulturní sociologie vzpomínání: Sociologické nakladatelství (SLON) + Masarykova univerzita, Praha – Brno 2017, 184 s. - Mlynář, Jakub (Lidé města, 2024)
A review of the book by Csaba Szaló.