Jitka GELNAROVÁ, Nepoddajné předměty. Ženská hnutí a feministický aktivismus ve sbírkách Národního muzea, Praha 2023, Národní muzeum, 235 s., ISBN 978-80-7036-825-1 - Grešová, Magdalena (Dějiny – teorie – kritika, 2025)
Book review