Radmila PRCHAL PAVLÍČKOVÁ, Odpadlíci, noví křesťané a obyvatelé zpapeženělí: Náboženská proměna v pobělohorském období očima současníků, Praha 2023, Nakladatelství Lidové noviny, 184 s., ISBN 978-80-7422-946-6 - Hajdinová, Eva (Dějiny – teorie – kritika, 2025)
Book review