Alena FLIMELOVÁ, Roman ŠTÉR, Ve stínu mužů. Ženy v československých vojenských jednotkách na východní frontě v letech 1942–1945, Praha 2021, Academia, 491 s., ISBN 978-80-200-3231-7 - Wohlmuth, Petr (Dějiny – teorie – kritika, 2025)
Book review