Dušan Třeštík, Mýty kmene Čechů (7.-10. století). Tři studie ke "Starým pověstem českým".: Pro koho by měla být vysokoškolská výuka historie - Rychterová, Pavlína (Dějiny – teorie – kritika, 2024)
Book review