JANA OSTERKAMP, Řád v rozmanitosti. Dějiny federalismu v habsburské monarchii od doby předbřeznové do roku 1918, Praha 2022, Argo, 643 s., ISBN 978-80-257-3707-1 - Štaif, Jiří (Dějiny – teorie – kritika, 2023)
Book review