LENKA J. BUDILOVÁ – Od krevní msty k postsocialismu. Vývoj antropologického zájmu o Balkán: Brno 2019, Centrum pro studium demokracie a kultury, 217 s., ISBN 978-80-7325-490-2 - Horský, Jan (Dějiny – teorie – kritika, 2021)
Review.