VOJTĚCH KESSLER, JOSEF ŠRÁMEK (edd.) – Tváře války: Velká válka 1914–1918 očima českých účastníků: Praha 2020, Historický ústav AV ČR, 564 s., ISBN 978-80-7286-354-9 - Jemelka, Martin (Dějiny – teorie – kritika, 2021)
Review.