GABRIELA DUDEKOVÁ KOVÁČOVÁ – Človek vo vojne. Stratégie prežitia a sociálne dôsledky prvej svetovej vojny na Slovensku: Bratislava 2019, VEDA, 326 s., ISBN 978-80-224-1786-0 - Hutečka, Jiří (Dějiny – teorie – kritika, 2021)
Review.