ZDENĚK KÁRNÍK – Na úsvitu dějin české sociální demokracie. Od prvopočátků hnutí k základům moderní politické strany (1844–1893): Praha 2019, Dokořán, 704 s., ISBN 978-80-7363-857-3 - Schejbal, Tomáš (Dějiny – teorie – kritika, 2021)
Review.