MARTIN JEMELKA, JAKUB ŠTOFANÍK – Víra a nevíra ve stínu továrních komínů: náboženský život průmyslového dělnictva v českých zemích (1918–1938): Praha 2020, Academia, 496 s., ISBN 978-80-200-3153-2 - Mašek, Tomáš (Dějiny – teorie – kritika, 2021)
Review.