KAMIL ČINÁTL, JAN MERVART, JAROSLAV NAJBERT (edd.), Podoby československé normalizace: dějiny v diskusi: Praha 2018, Ústav pro studium totalitních režimů – Nakladatelství Lidové noviny, 352 s. - Rákosník, Jakub (Dějiny – teorie – kritika, 2019)
Review.