LUKÁŠ FASORA, JIŘÍ HANUŠ, DENISA NEČASOVÁ (edd.), Svůdnost sociálního experimentu / nový člověk 20. století: Praha 2018, Nakladatelství Lidové noviny, 328 s. - Vrba, Jakub (Dějiny – teorie – kritika, 2019)
Review.