OTA KONRÁD, RUDOLF KUČERA, Cesty z apokalypsy. Fyzické násilí v pádu a obnově střední Evropy 1914–1922: Praha 2018, Academia – Masarykův ústav a Archiv AV ČR v. v. i., 368 s. - Rákosník, Jakub (Dějiny – teorie – kritika, 2019)
Review.