JAKUB MACHEK, Počátky populární kultury v českých zemích: tištěná média a velkoměstská kultura kolem roku 1900: Příbram 2017, Pistorius & Olšanská, 284 s. - Herza, Filip (Dějiny – teorie – kritika, 2019)
Review.