EWA DOMAN´SKA, Nekros. Wprowadzenie do ontologii martwego ciała [Nekros. An Introduction to the Ontology of the Dead Body], Warsaw 2017, PWN, 370 pp. IBSN 978-83-01-19462-8 - Cielemęcka, Olga (Dějiny – teorie – kritika, 2018)
Book review