VERONIKA STŘEDOVÁ, Strukturalismus v českém historickém myšlení; VERONIKA STŘEDOVÁ, Cesty českého historického myšlení ke strukturalismu: Hradec Králové-České Budějovice 2014, Univerzita Hradec Králové – Bohumír Němec – Veduta, 176 s.; Hradec Králové-České Budějovice 2014, Univerzita Hradec Králové – Bohumír Němec – Veduta, 194 s. - Řepa, Milan (Dějiny – teorie – kritika, 2017)
Review.