RICHARD MÜLLER, JOSEF ŠEBEK (edd.), Texty v oběhu. Antologie z kulturně materialistického myšlení o literatuře: Praha 2014, Academia, 724 s. - Borovička, Lukáš (Dějiny – teorie – kritika, 2017)
Review.