ALEXANDER KRATOCHVIL (ed.), Paměť a trauma pohledem humanitních věd. Komentovaná antologie teoretických textů, Praha 2015, Akropolis, 344 s., ISBN 978-80-88069-12-6 - Hoření, Karina (Dějiny – teorie – kritika, 2016)
Book review