STANISLAV HOLUBEC, Ještě nejsme za vodou: Obrazy druhých a historická paměť v období postkomunistické transformace, Praha 2015, Scriptorium, 312 s., ISBN 978-80-88013-07-5 - Andělová, Kristýna (Dějiny – teorie – kritika, 2016)
Book review