VÍTĚZSLAV PRCHAL, Společenstvo hrdinů. Válka a reprezentační strategie českomoravské aristokracie, 1550–1750, Praha 2016, Nakladatelství Lidové noviny, 558 s., ISBN 978-80-7422-279-5 - Hutečka, Jiří (Dějiny – teorie – kritika, 2016)
Book review