MARIE BAHENSKÁ, LIBUŠE HECZKOVÁ, DANA MUSILOVÁ, Iluze spásy. České feministické myšlení 19. a 20. století: České Budějovice 2011, Bohumír Němec – Veduta, nakladatelství a vydavatelství, 282 s. - Středová, Veronika (Dějiny – teorie – kritika, 2015)
Review.