MIROSLAV MICHELA, LÁSZLÓ VÖRÖS (edd.), Rozpad Uhorska a Trianonská mierová zmluva. K politikám pamäti na Slovensku a v Maďarsku, Bratislava 2013, Historický Ústav SAV, 336 s. ISBN 978-80-89396-24-5 - Pýcha, Čenek (Dějiny – teorie – kritika, 2014)
Book review