Jana Ratajová, Lucie Storchová (edd.), Nádoby mdlé, hlavy nemající. Diskursy panenství a vdovství v české literatuře raného novověku: Praha 2008, Scriptorium, 592 s. - Tinková, Daniela (Dějiny – teorie – kritika, 2013)
Review.