MILENA LENDEROVÁ, BOŽENA KOPIČKOVÁ, JANA BUREŠOVÁ, EDUARD MAUR (edd.), Žena v českých zemích od středověku do 20. století: Praha 2009, Nakladatelství Lidové noviny, 554 s. - Nečasová, Denisa (Dějiny – teorie – kritika, 2012)
Review