MIROSLAV NOVÁK, Mezi demokracií a totalitarismem. Aronova politická sociologie industriálních společností 20. století: Brno 2007, Masarykova univerzita, 212 s. - Havelka, Miloš (Dějiny – teorie – kritika, 2010)
Review