FRANTIŠEK ČERNÝ, Normalizace na pražské filozofické fakultě (1968–1989). Vzpomínky: Praha 2009, Univerzita Karlova. Filozofická fakulta, 238 s. - Horská, Pavla (Dějiny – teorie – kritika, 2010)
Review