Fritz Beer, ...a tys na Němce střílel, dědo?; Stanislav Budín, Jak to vlastně bylo; Marie Švermová, Vzpomínky: Praha-Litomyšl 2008, Paseka, 348 s.; Praha 2007, Torst, 618 s.; Praha 2008, Futura, 326 s. - Sommer, Vítězslav (Dějiny – teorie – kritika, 2009)
Review.