František Kutnar, Jaroslav Marek, Přehledné dějiny českého a slovenského dějepisectví: Praha 2009, NLN – Nakladatelství lidové noviny, 1088 s. - Havelka, Miloš (Dějiny – teorie – kritika, 2009)
Review.