Dana Musilová, Z ženského pohledu. Poslankyně a senátorky Národního shromáždění Československé republiky 1918–1939: České Budějovice 2007, Veduta, 200 s. - Středová, Veronika (Dějiny – teorie – kritika, 2008)
Review