Marína Zavacká, Kto žije za ostnatým drôtom? Oficiálna zahraničnopolitická propaganda na Slovensku, 1956-1962: teórie, politické smernice a spoločenská prax: Bratislava 2005, Veda, vydavateľstvo Slovenskej akadémie vied, 168 s. - Dobeš, Jan (Dějiny – teorie – kritika, 2008)
Review