Tomáš Petráček, Výklad bible v době (anti-)modernistické krize. Život a dílo Vincenta Zapletala OP: Praha 2006, Univerzita Palackého – Cyrilometodějská teologická fakulta, Katedra církevních dějin a dějin křesťanského umění – Krystal, 276 s. - Hanuš, Jiří (Dějiny – teorie – kritika, 2008)
Review