Lucie Storchová (ed.), Conditio humana – konstanta či historická proměnná? Koncepty historické antropologie a teoretická reflexe v současné historiografii: Praha 2007, Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy, 202 s. - Voříšek, Michael (Dějiny – teorie – kritika, 2008)
Review