Zbyněk Machát, Ondřej Slačálek a Milan Znoj (edd.), Nezapomenutelné historie. Sborník k 70. narozeninám Františka Svátka: Brno 2007, Doplněk, 240 s. - Horská, Pavla (Dějiny – teorie – kritika, 2007)
Review.