Jana Malínská, Do politiky prý žena nesmí – proč? Vzdělání a postavení žen v české společnosti v 19. a na počátku 20. století: Praha 2005, Slon – Libri, 173 s. - Nečasová, Denisa (Dějiny – teorie – kritika, 2007)
Review.