Miloš Sládek (ed.), Svět je podvodný verbíř aneb výbor z českých jednotlivě vydaných svátečních a příležitostných kázání konce 17. a prvých dvou třetin 18. století: Praha 2005, Argo, 533 s. - Horský, Jan (Dějiny – teorie – kritika, 2007)
Review.