Zdeněk R. Nešpor, Víra bez církve? Východočeské toleranční sektářství v 18. a 19. století; Zdeněk R. Nešpor, Náboženství na prahu nové doby. Česká lidová zbožnost 18. a 19. století: Ústí nad Labem 2004, Albis international, 240 s., ISBN 80-86067-92-0; Ústí nad Labem 2006, Albis international, 694 s., ISBN 80-86971-06-6 - Jan, (Dějiny – teorie – kritika, 2006)
Review