Jana Machačová, Jiří Matějček, Nástin sociálního vývoje českých zemí 1780–1914: Interdisciplinární (ne)porozumění mezi historiky, sociology a sociálními antropology - Horská, Pavla (Dějiny – teorie – kritika, 2024)
Book review