Zdeněk Beneš, ed., Zdeněk Kalista, Cesty historikova myšlení. Prameny k moderní české historiografii.: Pro koho by měla být vysokoškolská výuka historie - Horský, Jan (Dějiny – teorie – kritika, 2024)
Book review