ADOLF ORNSTEIN, VILMA IGGERSOVÁ, KARL ABELES, Sto let jedné židovské rodiny na českém venkově, Praha 2022, Univerzita Karlova, Karolinum, 163 s., ISBN 978-80-246-5274-0 - Nebřenský, Zdeněk (Dějiny – teorie – kritika, 2023)
Book review