VÍT SCHMARC – Země lyr a ocele. Subjekty, ideologie, modely, mýty a rituály v kultuře českého stalinismu: Praha 2017, Academia, 424 s., ISBN 978-80-200-2703-0 - Nečasová, Denisa (Dějiny – teorie – kritika, 2021)
Review.