DAGMAR HÁJKOVÁ, PAVEL HORÁK, VOJTĚCH KESSLER, MIROSLAV MICHELA (edd.), Sláva republice! Oficiální svátky a oslavy v meziválečném Československu: Praha 2018, Academia – Masarykův ústav a Archiv AV ČR, v. v. i., 536 s. - Talabér, Andrea (Dějiny – teorie – kritika, 2019)
Review.