MICHAL FRANKL, MILOSLAV SZABÓ, Budování státu bez antisemitismu? Násilí, diskurz loajality a vznik Československa, Praha 2015, Nakladatelství Lidové noviny, 344 s., ISBN:978-80-7422-422-5 - Crhová, Marie (Dějiny – teorie – kritika, 2018)
Book review