JIŘÍ HUTEČKA, Muži proti ohni. Motivace, morálka a mužnost českých vojáků Velké války 1914–1918, Praha, Nakladatelství Lidové noviny 2016, 274 s., ISBN 978-80-7422-371-6 - Storchová, Lucie (Dějiny – teorie – kritika, 2018)
Book review