JIŘÍ SUK, Veřejné záchodky ze zlata. Konflikt mezi komunistickým utopismem a ekonomickou racionalitou v předsrpnovém Československu, Praha 2016, Prostor, 328 s., ISBN 978-80-7260-341-1 - Hrubý, Karel (Dějiny – teorie – kritika, 2018)
Book review