JAKUB RÁKOSNÍK, RADKA ŠUSTROVÁ, Rodina v zájmu státu. Populační růst a instituce manželství v českých zemích 1918–1989, Nakladatelství Lidové noviny, Praha 2016, 282 s., ISBN 978-80-7422-378-5 - Nečasová, Denisa (Dějiny – teorie – kritika, 2018)
Book review