MILENA LENDEROVÁ, VLADAN HANULÍK, DANIELA TINKOVÁ (edd.), Dějiny těla: prameny, koncepty, historiografie; MILENA LENDEROVÁ, VLADAN HANULÍK, DANIELA TINKOVÁ (edd.), Tělo mezi medicínou a disciplínou: proměny lékařského obrazu a ideálu lidského těla a těles: Červený Kostelec 2014, Pavel Mervart, 264 s.; Praha 2014, NLN – Nakladatelství Lidové noviny, 642 s. - Herza, Filip (Dějiny – teorie – kritika, 2015)
Review.