VÁCLAV GRUBHOFFER, Pod závojem smrti. Poslední věci Schwarzenbergů v letech 1732–1914: České Budějovice 2013, Nakladatelství Nová tiskárna Pelhřimov, 444 s. - Švaříčková Slabáková, Radmila (Dějiny – teorie – kritika, 2015)
Review.