RADMILA ŠVAŘÍČKOVÁ SLABÁKOVÁ, JITKA KOHOUTOVÁ, RADMILA PAVLÍČKOVÁ, JIŘÍ HUTEČKA (edd.), Kontrukce maskulinnní identity v minulosti a současnosti. Koncepty, metody, perspektivy, Praha 2012, Nakladatelství Lidové noviny, 544 s., ISBN 978-80-7422-218-4 - Storchová, Lucie (Dějiny – teorie – kritika, 2014)
Book review