Hana Kábová, Josef Vítězslav Šimák. Jeho život a dílo se zvláštním zřetelem k historické vlastivědě: České Budějovice – Pelhřimov 2013, Společnost pro kulturní dějiny – Nová tiskárna Pelhřimov, 608 s. - Pazderský, Roman (Dějiny – teorie – kritika, 2013)
Review.